Сладкая вата є не тільки найпопулярнішим десертом, але й найдоступнішим і найприбутковішим бізнесом. Потенціал бізнесу цукрової вати становить понад 87%. Вкладення в апарат для солодкої вати і сировину мінімально, а прибуток дає змогу отримувати прибуток першого місяця.
Апарати для солодкої вати вирізняються обсягом виробництва та типом нагрівальних елементів, спіральні або тенові. Переваги спіральних апаратів полягають у тому, що вони швидші на 30 сек. нагріваються та швидше на 30 сек. остигають під час вимкнення. Мінус — спіраль тендітна та за недбалого ставлення перегоряє.
ТЕН — надійніший і довговічніший. Теновий апарат нагрівається на 25-30 секунд повільніше та на 45 секунд повільніше остигає.
Модель апарата для солодкої вати CC 771 ТМ Inoxtech обладнана теном, виготовлена з харчової неіржавкої сталі марки 304 й обладнана музичним пристроєм, створюючи особливу атмосферу свята та залучаючи покупців.
Спосіб приготування дуже простий, заповніть робочу головку апарата на 90% від об'єму цукровим піском. Вручну обертаючи головку, рівномірно розподіліть цукрову суміш. Слідкуйте за тим, щоб не переповнювати головку апарата. Завжди додавайте цукрову суміш за вимкненого мотора та нерухомої головки.
Увімкніть мотор і нагрівання відповідно до інструкції до апарата. Згодом з'являться нитки солодкої вати, які почнуть розлітатися й затримуватися на стінках ловника апарата. Вам потрібно взяти паличку та тримайте її на відстані 2-3 см від дна ловника. На неї відразу налипне пасмо цукрової вати, обертайте вату, піднявши її над стінкою ловника, оскільки чим ближче до дна Ви будете її тримати, тим більше цукру буде потрібно для отримання однієї порції.
На одну порцію цукрової вати витрачається не більш ніж дві чайні ложки цукрового піску, а з одного кілограма цукру виходить до 200 порцій. Для виробництва солодкої вати не потрібна спеціальна сировина — підходить абсолютно будь-який цукровий пісок.
Швидкість приготування можна регулювати зменшуючи або збільшуючи нагрівання. Згодом у разі певної вправності та творчого підходу до справи можна створювати повітряні шедеври, додаючи різнобарвні та смакові добавки та перетворити цей процес на справжні шоу.
Габаритні розміри | |
---|---|
Висота | 530 мм |
Ширина | 500 мм |
Вага | 23 кг |
Довжина | 500 мм |
Основні | |
Джерело живлення | Електрика |
Виробник | Inoxtech |
Країна виробник | Італія |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Живлення | Мережа 220В |
Призначення | Професійне |
Гарантійний термін | 12 міс |
Вид | Апарат цукрової вати |
Номінальна потужність | 1.05 кВт |
Користувацькі характеристики | |
Номінальна напруга | 220 В |
- Ціна: 11 544 ₴