Продавець Интернет-магазин "AS HoReCa" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
95 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

Интернет-магазин "AS HoReCa"
+380 (68) 700-75-09
+380 (93) 342-44-23
+380 (44) 353-62-23
Кошик

Електромеханічне обладнання

Електромеханічне обладнання

Покликане полегшити механічний працю персоналу та поліпшити технологію.
Спеціальні машини швидше і краще справляються з роботами з подрібнення, нарізання, формування порцій. Незамінні вони на кухнях ресторанів зі значним обігом продукції, яку не можна заготовити заздалегідь.

Професійні м'ясорубки якісно справляються з переробкою м'яса у фарш або дрібні фракції. Використовують для приготування котлет, люля-кебаб. Вони працюють від електрики, а сам процес практично повністю автоматизований.

У різних моделей швидкість обертання від 170 до 2800 об/хв. Останні використовують на заводах і фабриках, переробляючи багато м'яса. Найдорожчі здатні видати до 300 кг фаршу.

Потужні зазвичай громіздкі, встановлюються на професійні столи. В чому полягає завдання персоналу:

  1. Підготувати матеріал, подрібнити на шматки зручні.
  2. Проштовхувати його ступкою.
  3. Стежити за чистотою і прохідністю.

Існує 3 типи нарізки ефективності: низька, або класична з одним ріжучим ножем і гратами. Продукт пропускають двічі. Середня Полуунгер оптимальна для закладів з невеликим оборотом, включає 2 види ножів: підрізний і двосторонній, плюс решітка. Найпродуктивніша і дорога система Унгер, етапи:

  1. Підрізний.
  2. Двосторонній ніж.
  3. Велика решітка.
  4. Знову двосторонній.
  5. Решітка дрібна.

Наш бренд Ashoreca пропонує купити недорого пристрої різної потужності і продуктивності з доставкою по Україні.

Професійні міксери можуть стати в нагоді і вдома. Наприклад:

  • занурювальний для крем-супів, гаспачо, соусів;
  • куттери для сезонних заготівель;
  • планетарний - універсальний, застосовується для вимішування тіста і фаршу.

Останню функцію для кухарів виконують тістоміс і фаршевымешиватель окремо. У планетарного міксера обмежений обсяг, недостатній для великого закладу.

Вигідно купити прес для піци, гамбургерів, якщо на кухні немає піццайоло або не вистачає рук для формування котлет.
Пристрій для піци робить карсти - круглі основи. Є:

  1. Гарячий. Не тільки распластывает тісто, але і підпікає його при температурі 300°С. На корж вже простіше намазувати соус, кидати начинку і фінально запікати в печі.
  2. Холодний. У конструкції є валики, раскатывающие матеріал подібно людині. У технології є переваги перед гарячою: продуктивність до 400 шт. у годину, просте обслуговування і експлуатація.

Прес для гамбургерів автоматизує створення однакових котлет. Це оптимальний вихід для фаст-фуду, де важлива не тільки ступінь прожарювання, але і привабливий зовнішній вигляд. Бувають ручними і автоматичними. Деякі оснащені рифленими смужками на кришці, щоб додати ефект смаження на грилі.

Складові частини виробів виготовляють із нержавіючої сталі або анодованого алюмінію. Так забезпечується безпека, гігієна, міцність і довговічність. Деякі шеф-кухарі вважають, що автоматизація погіршує смак, наприклад, тесту для піци. Але факт залишається: на потоковому виробництві без неї не обійтися.

Вони забезпечують високу якість готового страви і швидке обслуговування відвідувача. Також Асхорика пропонує слайсери, терки, шприци для ковбас, овочерізки, обладнання для пасти, стрічкові пили. Регіон доставки не лише міста Дніпро,Київ,Харків,Одеса, але і інші країни України та світу.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner