Продавець Интернет-магазин "AS HoReCa" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
95 відгуків
Интернет-магазин "AS HoReCa"
+380 (68) 700-75-09
+380 (93) 342-44-23
+380 (44) 353-62-23
Кошик

Пакувальне обладнання

Пакувальне обладнання

Якщо раніше зберігання без повітря вважалося прерогативою професіоналів, то сьогодні купити вакуумний пакувальник корисно і для дому. Чим корисно пристрій:

  • гігієнічне і довге зберігання продуктів;
  • приготування сувиде без втрати соків;
  • надійного транспортування заготовок.

Перебуваючи в безповітряного середовищі, готову страву або сирої інгредієнт повільніше псується, не обмінюється запахами з "сусідами". Тому машина вигідна для ресторану або громадського харчування, особливо якщо там є швидкопсувні дорогі продукти.

Пакет міцний, зроблений з харчового поліетилену. Його піддають тепловій обробці в сувиде. М'ясо, риба або овочі виходять м'якими і соковитими. Використовують для маринування.

Бюджетні машини

Для дому і невеликого виробництва підходять "побутові". Основні параметри:

  • спайка в один шов;
  • тільки пакетне вакуумування;
  • компактність;
  • робота з твердою їжею.

Побутові відрізняються доступністю. В магазині Асхорика вакууматор можна купити недорого за 2200 грн. У комплекті йде стартовий рулон. Його докуповують окремо після використання. Прилад настільний, важить небагато, мобільний.

У деяких моделях доводиться притримувати кришку руками, що не принципово в побуті. Зберігають у холодильнику або морозилці. Зручно для великої родини: заготовлені порції пересипають в ємність і швидко розігрівають в СВЧ. При глибокому заморожуванню не втрачають текстуру і смак.

До головних мінусів відносять:

  • недовговічність;
  • знос нагрівального елемента, необхідність контрольної спайки;
  • гучність;
  • слабкіше відкачують повітря в порівнянні з дорогими.

Професійне обладнання

Вакуумні пакувальники на промисловій кухні повинні бути багатофункціональними і надійними. Вони споюють подвійним швом, що виключає протікання. Обов'язкова можливість працювати з рідиною, м'якими і ніжними по структурі продуктами.

До деяких підключається трубка, усмоктувальна повітря з контейнерів і пляшок. Чим дорожче модель, тим ширше можливості: вибір тиску, вологості, менше втручання людини, велика продуктивність.

Є 2 види пакувальників:

  1. Камерні. Їжу в запаяному пакеті поміщають в прилад, накривають кришкою. Під тиском відбувається запаювання, середній час 5-7 сек.
  2. Безкамерні. Поліетилен кладуть відкритою стороною на спаивающую стрічку, закривають і притримують. При цьому інша частина ємності знаходиться в звичайному зовнішньому середовищі.

Хоч кухаря застосовують обидва види, але більш досконалим і відповідним вважають камерний. Він запечатує в газовому середовищі, що забезпечує високу якість і відсутність повітря. Коштує дорожче бескамерного. Для потокового виробництва, де треба перевозити заготовки, ключовий момент в міцності.

Також мають різні ступені безпеки і термін служби. У безкамерному існує ризик псування нагрівальної стрічки, залиття кнопок рідиною. Камерний цих недоліків позбавлений, в процесі набагато чистіше, зручніше моетс

Ashoreca поставляє професійні прилади від 23 тис. грн. Наша доставка це Україна: Дніпро, Київ, Харків, Одеса та інші міста з Новою Поштою, а також країни світу за домовленістю.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner