Продавець Интернет-магазин "AS HoReCa" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
95 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

Интернет-магазин "AS HoReCa"
+380 (68) 700-75-09
+380 (93) 342-44-23
+380 (44) 353-62-23
Кошик

Холодильне обладнання

Холодильне обладнання

Крім традиційного холодильника на ринку є спеціальне обладнання. Частіше ним користуються на професійних кухнях: кафе, ресторани, заводи по виробництву готової продукції. Воно коштує дорого, але обов'язково для громадського харчування: без нього неможливо правильно зберігати велику кількість їжі.

Шафа

Купити шафи потрібно для обробки значних обсягів їжі. Це габаритні холодильники, в яких встановлюють необхідну температуру.

У нього є внутрішні вентилятори, регульовані ніжки, знімні двері і полиці. Це дозволяє підтримувати чистоту і дотримуватися товарне сусідство. Основний плюс — обсяги, в середньому 300 л і більше.

Генератор льоду

Льодогенератори набувають не тільки для бару. Його ставлять в п'ятизіркових готелях, щоб забезпечити гостей прохолодними напоями. Це машина, яка виробляє кубики різного розміру. В нього заливають воду і через 8-15 хв отримують лід.

Відрізняються:

  • потужністю і довжиною циклу;
  • споживанням електроенергії;
  • продуктивністю кг на добу;
  • ціною.

Пристрої глибокої заморозки

Апарати шокової заморозки або шокери швидко знижують до -18°С і більше до -35°С. Переваги технології:

  1. Низькі градуси і ретельний обдув, що виключає вимерзання.
  2. Мінімальний час заморожування.
  3. Не руйнуються корисні речовини, смак, текстура.
  4. Збільшується термін придатності.

Її застосовують для котлет, пельменів, напівфабрикатів. На фабриці скорочує витрати на персонал та економить площу цеху.

Пристінні гірки

У супермаркетах і закладах з самообслуговуванням використовують холодильні гірки. Це високі відкриті вітрини з полицями. Товар у них зберігається від +6 до +12°С. Підходить для молочки, овочів і фруктів.

Мінус — залежність від зовнішнього середовища. Вона працює гірше, якщо в приміщенні спекотно. При установці вибирають вентильоване місце далеко від джерел тепла.

Для кондитерів

Зазвичай кондитерські шафи — це вітрина для готового товару з панорамним видом. Підтримують оптимальні градуси і рекламують десерти. Їх виконують у оригінальних дизайнах і на замовлення.

Їх обладнують обертовими підставками, регулюванням висоти. Різні моделі забезпечують зберігання бісквітів, кремових страв, тортів, випічки вимогам Госту. Солодощі при кімнатній температурі швидко псуються.

Апарат для піццайоло

Для приготування якісного страви потрібні столи для піци. Плюси:

  • зручна робоча поверхня для тіста, соусів;
  • охолоджуючі марміти для начинки;
  • кришки від обвітрювання;
  • вбудовані і закриті холодильні ємності для заготівок.

У деяких присутня скло. Воно відокремлює марміти від зовнішнього середовища. Такі монтують на відкритих кухнях, де є ризик потрапляння пилу або контакту заготовки з людьми без медичної книжки.

Холодильники для магазинів та супермаркетів

У точках продажу необхідна холодильна вітрина. Випускають різні види, але завжди:

  • виконана з металу, який проходить дезінфекцію;
  • оснащується гумками на дверцятах, щоб не випускати холод;
  • є зовнішнє захисне скло від бруду і дверцята з боку продавця;
  • дно переважно з нержавіючої сталі.

Використовують в кулінарії супермаркетів, для ковбас, сирів, солінь, м'яса, риби, не пакетованих молочних продуктів. Класифікують по розташуванню в залі і за типом циркуляції повітря.

Бонети — універсальні, розташовують біля стіни або в центрі. А регали ставлять тільки уздовж стін. Статична система охолоджує з декількох точок, в ній градуси стрибають протягом дня. А примусовий обдув кулерами дає стабільні показники, хоч споживає більше енергії і за ціною вище.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner