Продавець Интернет-магазин "AS HoReCa" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
100 відгуків
Интернет-магазин "AS HoReCa"
+380 (68) 700-75-09
+380 (93) 342-44-23
+380 (44) 353-62-23
Кошик

Теплове обладнання

Теплове обладнання

Призначений для приготування їжі на високих температурах. Можна використовувати як вдома, так і на кухні ресторану або кафе. Сьогодні все частіше в побуті застосовують сучасні кулінарні технології, такі як індукційні плити, грилі і сувид.

Найпопулярніші види пристроїв

Плити газові/електро — універсальні машини. Чим більше кількість конфорок, тим більше приготованих страв. Економічні і зручні в приватному і державному громадському харчуванні. Бувають секційні, настільні і для WOK-сковорідках. Перший тип популярний в готелях, другий для невеликих закладів з малим обігом, останній для азіатської кухні, де потрібно постійно перемішувати інгредієнти.

Переваги професійної плити:

  • значна площа поверхні;
  • комфортна прибирання, тому що робляться з нержавійки;
  • довговічність навіть при частому використанні.

Джерело живлення — газ або електрику. У кожного є плюси і мінуси, але кухарі воліють останній з-за безпеки. Але для деяких страв оптимальний відкритий вогонь.

Фритюрниці обов'язковий елемент фаст-фуду. Їжа швидко готується у великій кількості олії, задається скоринкою. Такого ефекту можна домогтися спекотної на звичайній сковороді. Види відрізняються за:

  1. Кількістю чаш. Одночасно вийде приготувати партії різних страв.
  2. Обсягом матеріалу і сіток.
  3. Споживаної потужності.
  4. Наявності або відсутності додаткових функцій: таймер, терморегулятор.

На відміну від побутових професійні фритюрниці зроблені з міцних і гігієнічних матеріалів. Тому ціна на них висока. Але важливо правильно доглядати: чистити сітку, мити пристрій від бризок масла, вчасно міняти розхідники.

Таймер і терморегулятор полегшують роботу персоналу, дозволяють уникнути недогляд і псування страви через людського фактора.

Електричні сковорідки, вони ж жарочні поверхні — нагрівається рівномірно або по зонам чаша з бортами. Промисловий вид обладнання.

Підходить не тільки для високотемпературної смаження, але і пасерування, тушкування завдяки кришці.

Лист з чавуну або нержавіючої сталі нагрівається газовими пальниками або Теном. Висока потужність джерела гарантує короткий час доходження до робочих показників від 65 до 230°С. Чавун міцний, довго не остигає. У нержавійки тепловіддача вище, але краще антипригарні властивості.

Такі популярні столи в ресторанах Азії, де кухар на відкритій кухні готує замовлення відвідувачів, роблячи з цього цікаве шоу. Хороший апарат не допускає нагрівання стінок, тому безпечний.

Інші варіанти для будинку і роботи

У магазині є інше теплове обладнання: пароконвектомати, печі для піци, "дегидраторы", Sous-Vide, турбопечи, коптильні. Пропонуємо підігріваючі мости, марміти, вітрини, котли для зберігання готової їжі для закладів з швидким самообслуговуванням.

Його можна купити недорого для домашнього використання. В господарстві навряд чи знадобляться конвекційні печі, але супниця, рисоварка або сувид стануть вірними помічниками. Ashoreca гарантує високу якість, швидке обслуговування і доставка або самовивіз з Києва.

В наявності машини для вуличного фаст-фуду: апарати для солодкої вати, шаурми, сосисок у тісті. Доставка по Україні та світу. Асхорика — це якісний кухонний інвентар у містах Київ, Дніпро, Харків, Одеса та інших.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner