Продавець Интернет-магазин "AS HoReCa" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
101 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.03).

Интернет-магазин "AS HoReCa"
+380 (68) 700-75-09
+380 (93) 342-44-23
+380 (44) 353-62-23
Кошик
впередназад
Піч подова RKP-3 Rauder, фото 3
Піч подова RKP-3 Rauder, фото 4
Піч подова RKP-3 Rauder, фото 5
Піч подова RKP-3 Rauder, фото 6
Піч подова RKP-3 Rauder, фото 7

Піч подова RKP-3 Rauder

49 459 ₴

  • Немає в наявності
Піч подова RKP-3 Rauder
Піч подова RKP-3 RauderНемає в наявності
49 459 ₴
+380 (68) 700-75-09
VIBER
  • +380 (93) 342-44-23
  • +380 (44) 353-62-23
+380 (68) 700-75-09
VIBER
  • +380 (93) 342-44-23
  • +380 (44) 353-62-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Підєві печі є професійним обладнанням і застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, у кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Випічка, вироблена в підкладних печах, вирізняється високою якістю завдяки рівномірному розподілу температури всередині пекарної камери.

ПРИНЦИП РОБОТИ

У верхній і нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійний рівномірний розподіл тепла.

Кожна секція печі обладнана незалежними терморегуляторами з можливістю вимкнення верхніх нагрівальних елементів.

Випікання продукції відбувається на деках, які завантажуються в кожну секцію під печі. Під — це металева або керамічна плита (опціонально), безпосередньо на якій виробляється випічка.

Пода піч складається з незалежних ізольованих камер випікання. Ця конструкція дає змогу регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.

 

КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ

забезпечують її економічність, надійність і довговічність експлуатації:

- під печі виготовлений із металевого або керамічного матеріалу, що дає змогу акумулювати велику кількість тепла;

- встановлення температурних параметрів і відлік часу, подавання звукового сигналу після закінчення заданого часу, здійснюється за допомогою електронного пульта керування;

- робоча камера печі виготовлена з жароміцної легованої сталі;

- можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду та технічного обслуговування;

— підєві печі мають мінімальні теплові втрати завдяки використанню сучасних теплоізоляційних матеріалів.

Підєві печі має суцільнозварну конструкцію.

три камери 835х640х205мм
камера під два листи 600х400 мм
металевий під, цифровий термометр
два термостати, t° = +20/+350 °C
цифровий таймер
лицьова панель — неіржавка сталь
корпус — пофарбована сталь
потужність: 18,15 кВт/380В
разм. 1230x810х1465h
Вага: 200кг

Характеристики
Основні
ВиробникRAUDER
Країна виробникКитай
Номінальна споживана потужність18.15 кВт
Гарантійний термін12 міс
Сфера использованияХарчова промисловість, HoReCa, Fast-food
Тип управлінняМеханічне
Джерело живленняЕлектрика
Номінальна напруга380 В
Кількість рівнів3
Деко600x400
Габаритні розміри
Вага200 кг
Загальна ширина1230 мм
Загальна довжина810 мм
Загальна висота1435 мм
Параметри листів і гастроємкостей
Ширина400 мм
Довжина600 мм
Параметри та опис режимів роботи
Максимальна робоча температура400 град.
Користувальницькі характеристики
Вид обладнанняподова піч
Інформація для замовлення
  • Ціна: 49 459 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner