Продавець Интернет-магазин "AS HoReCa" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
100 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (10.02).

Интернет-магазин "AS HoReCa"
+380 (68) 700-75-09
+380 (93) 342-44-23
+380 (44) 353-62-23
Кошик
впередназад
Піч подова RKP-2 Rauder, фото 3
Піч подова RKP-2 Rauder, фото 4
Піч подова RKP-2 Rauder, фото 5
Піч подова RKP-2 Rauder, фото 6
Піч подова RKP-2 Rauder, фото 7

Піч подова RKP-2 Rauder

32 824 ₴

  • Немає в наявності
Піч подова RKP-2 Rauder
Піч подова RKP-2 RauderНемає в наявності
32 824 ₴
+380 (68) 700-75-09
VIBER
  • +380 (93) 342-44-23
  • +380 (44) 353-62-23
+380 (68) 700-75-09
VIBER
  • +380 (93) 342-44-23
  • +380 (44) 353-62-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Підєві печі є професійним обладнанням і застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, у кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Випічка, вироблена в підкладних печах, вирізняється високою якістю завдяки рівномірному розподілу температури всередині пекарної камери.

ПРИНЦИП РОБОТИ

У верхній і нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійний рівномірний розподіл тепла.

Кожна секція печі обладнана незалежними терморегуляторами з можливістю вимкнення верхніх нагрівальних елементів.

Випікання продукції відбувається на деках, які завантажуються в кожну секцію під печі. Під — це металева або керамічна плита (опціонально), безпосередньо на якій виробляється випічка.

Пода піч складається з незалежних ізольованих камер випікання. Ця конструкція дає змогу регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.

 

КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ

забезпечують її економічність, надійність і довговічність експлуатації:

- під печі виготовлений із металевого або керамічного матеріалу, що дає змогу акумулювати велику кількість тепла;

- встановлення температурних параметрів і відлік часу, подавання звукового сигналу після закінчення заданого часу, здійснюється за допомогою електронного пульта керування;

- робоча камера печі виготовлена з жароміцної легованої сталі;

- можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду та технічного обслуговування;

— підєві печі мають мінімальні теплові втрати завдяки використанню сучасних теплоізоляційних матеріалів.

Підєві печі має суцільнозварну конструкцію.

ПІЧ ПІДОВАНА
  • дві камери 835х640х205мм
  • камера під два листи 600х400 мм
  • металевий під, цифровий термометр
  • два термостати, t° = +20/+350 °C
  • цифровий таймер
  • лицьова панель — неіржавка сталь
  • корпус — пофарбована сталь
  • потужність: 12,10 кВт/380В
  • разм. 1230x810х1265h
  • Вага: 155кг

Характеристики
Основні
ВиробникRAUDER
Країна виробникКитай
Номінальна споживана потужність12.1 кВт
Гарантійний термін12 міс
Сфера использованияХарчова промисловість, HoReCa, Fast-food
Тип управлінняМеханічне
Джерело живленняЕлектрика
Номінальна напруга380 В
Кількість рівнів2
Деко600x400
Габаритні розміри
Вага155 кг
Загальна ширина1230 мм
Загальна довжина810 мм
Загальна висота1265 мм
Параметри листів і гастроємкостей
Ширина400 мм
Довжина600 мм
Параметри та опис режимів роботи
Максимальна робоча температура400 град.
Користувальницькі характеристики
Вид обладнанняподова піч
Інформація для замовлення
  • Ціна: 32 824 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner