Продавець Интернет-магазин "AS HoReCa" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
95 відгуків
Интернет-магазин "AS HoReCa"
+380 (68) 700-75-09
+380 (93) 342-44-23
+380 (44) 353-62-23
Кошик
впередназад
Піч підова RKP-1 Rauder, фото 2Піч підова RKP-1 Rauder, фото 3Піч підова RKP-1 Rauder, фото 4Піч підова RKP-1 Rauder, фото 5Піч підова RKP-1 Rauder, фото 6Піч підова RKP-1 Rauder, фото 7

Піч підова RKP-1 Rauder

16 211 

  • В наявності
Піч підова RKP-1 Rauder
Піч підова RKP-1 RauderВ наявності
16 211 
+380 (68) 700-75-09
VIBER
  • +380 (93) 342-44-23
  • +380 (44) 353-62-23
+380 (68) 700-75-09
VIBER
  • +380 (93) 342-44-23
  • +380 (44) 353-62-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Підєві печі є професійним обладнанням і застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, у кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Випічка, вироблена в підкладних печах, вирізняється високою якістю завдяки рівномірному розподілу температури всередині пекарної камери.

ПРИНЦИП РОБОТИ

У верхній і нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійний рівномірний розподіл тепла.

Кожна секція печі обладнана незалежними терморегуляторами з можливістю вимкнення верхніх нагрівальних елементів.

Випікання продукції відбувається на деках, які завантажуються в кожну секцію під печі. Під — це металева або керамічна плита (опціонально), безпосередньо на якій виробляється випічка.

Пода піч складається з незалежних ізольованих камер випікання. Ця конструкція дає змогу регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.

 

КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ

забезпечують її економічність, надійність і довговічність експлуатації:

- під печі виготовлений із металевого або керамічного матеріалу, що дає змогу акумулювати велику кількість тепла;

- встановлення температурних параметрів і відлік часу, подавання звукового сигналу після закінчення заданого часу, здійснюється за допомогою електронного пульта керування;

- робоча камера печі виготовлена з жароміцної легованої сталі;

- можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду та технічного обслуговування;

— підєві печі мають мінімальні теплові втрати завдяки використанню сучасних теплоізоляційних матеріалів.

Підєві печі має суцільнозварну конструкцію.

ПІЧ ПІДОВАНА

ПІЧ ПІДОВАНА

  • одна камера 835х640х205мм
  • камера під два листи 600х400 мм
  • металевий під, цифровий термометр
  • два термостати, t° = +20/+350 °C
  • цифровий таймер
  • лицьова панель — неіржавка сталь
  • корпус — пофарбована сталь
  • потужність: 6,05 кВт/380В
  • разм. 1230x810х590h
  • Вага: 85кг

Характеристики
Основні
ВиробникRAUDER
Країна виробникКитай
Номінальна споживана потужність6 кВт
Гарантійний термін12 міс
Сфера использованияХарчова промисловість, HoReCa, Fast-food
Тип управлінняМеханічне
Джерело живленняЕлектрика
Номінальна напруга380 В
Кількість рівнів1
Деко600x400
Габаритні розміри
Вага85 кг
Загальна ширина1230 мм
Загальна довжина810 мм
Загальна висота590 мм
Параметри листів і гастроємкостей
Ширина400 мм
Довжина600 мм
Параметри та опис режимів роботи
Максимальна робоча температура350 град.
Мінімальна робоча температура50 град.
Користувальницькі характеристики
Вид обладнанняподова піч
Інформація для замовлення
  • Ціна: 16 211 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner