Професійний шприц для набиття ковбас FROSTY SSV-3 об'ємом 7 літрів. Привод механізму — ручний. Поршень із клапаном для повітря.Приготовлений на професійній м'ясорубці фарш завантажується в бункер. Фарш вичавлюється поршнем. На кінці розміщена воронка, на яку надівається оболонка для ковбаси. Для шприцування використовуються насадки з діаметром, відповідним розміру оболонки. У комплекті цього шприца чотири насадки різного діаметра, що дає змогу приготувати й тонкі сосиски (Ø 1,6 см) и зельц (Ø 3,8 см). Дві швидкості, швидка та повільна, дають змогу формувати фарш із різною консистенцією.
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | FROSTY |
| Країна виробник | Італія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 7 873 ₴


