Піч пароконвекційна Unox XEBC04EUE1RM (лінія ONE)
163 627 ₴
- В наявності
- +380 (93) 342-44-23
- +380 (44) 353-62-23
Електрична пекарська шафа UNOX XEBC-04EU-E1RM серії BAKERTOP MIND.MapsTM призначений для випікання хлібобулочних і кондитерських виробів із будь-якого різновиду тіста. Завдяки інноваційним технологіям, що забезпечують створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, тісто набуває правильної внутрішньої структури, рівномірно пропікається й покривається рум'яною хрусткою скоринкою.
Унікальна сенсорна панель керування MASTER.Touch ONE дає змогу буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплового оброблення, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву точно відповідно до щойно створеного рецепта. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку та запаху, з індивідуальними параметрами температури та вологості для кожної страви.
Рекомендується до застосування в пекарнях і кондитерських із великою кількістю відвідувачів, а також у супермаркетах із власною кухнею.
Характеристики:
Термін гарантії | 12, мес |
Країна-виробник | ІТАЛІЯ |
Керування | сенсорне ONE |
Кількість рівнів | 4 |
Відстань між рівнями | 80 мм |
Гастроємкості | 600х400 мм |
Потужність | 7.4 кВт |
Напруга | 220/380 В |
Вага (нетто) | 90 кг |
Вага (брутто) | 107 кг |
Габарити (нетто) | 860x967x675 мм |
Габарити (брутто) | 960x1110x840 мм - палета |
Режими роботи: |
|
Конвекція за температури от 30 до 260 °C | |
Суха конвекція за температури от 30 до 260 °C з технологією DRY.Maxi™ от 10 до 100% | |
Волога конвекція за температури от 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ от 10 до 20% | |
Пароконвекція за температури от 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ от 30 до 90% | |
Теплове оброблення парою за температури от 35 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100% | |
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури всередині продукту | |
З використанням зонда для вимірювання температури всередині продукту | |
Попереднє нагрівання до 260 °C | |
Програмування:
- Технологія MIND.Maps™ дає змогу одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви
- Вбудована пам'ять на 256 програм
- Збереження назви програми будь-якою мовою
- Можливість додавання зображення для кожної програми
Технології:
- AIR.MaxiTM — оптимальний розподіл повітря всередині печі
- Вентилятор із можливістю реверсивного обертання
- 2 програмовані швидкості обертання вентилятора
- 2 програмовані напівстатичних положення вентилятора
- DRY.MaxiTM — видалення надмірної вологості для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
- Програмоване високопродуктивне видалення вологості з робочої камери
- Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологості за температури від 30 до 260 °C
- STEAM.MaxiTM — забезпечення ідеального рівня вологості в печі
- Теплове оброблення парою за температури від 35 до 130 °C
- Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря за температури від 35 до 260 °C
- MAXI.LINKTM — економія енергії, часу та простору на кухні
- Дає змогу встановлювати печі одна на одну, надаючи можливість одночасного приготування різних страв з індивідуальними вимогами до температури, рівня вологості та часу приготування
- Protek.SAFETM — якісна теплоізоляція й максимальна безпека
- Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі
- Охолодження зовнішніх поверхонь і скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням
- Гальмування мотора вентилятора під час відчинення дверцят, щоб уникнути втрат енергії
- Споживана потужність автоматично регулюється відповідно до поточних потреб цієї миті
- Rotor.KLEANTM — автоматична система миття
- 4 автоматичні програми миття камери та вентиляторів із мийним засобом і контролем наявності води
- Система діагностики процесів миття
- Вбудований резервуар для мийного засобу
Додаткові функції:
- Відтворення часу приготування, що залишився (під час готування без використання температурного зонда)
- Показування встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологості та швидкості обертання вентилятора
- Режим "HOLD" - підтримання готової страви в гарячому стані
- Режим "INF" - безперервна робота печі
- Можливість вимірювання температури в °C або °F
Особливості конструкції:
- Легкий високоміцний корпус із сучасних матеріалів
- Виготовлена з високоміцної неіржавкої сталі AISI 304 робоча камера із закругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність і забезпечує зручність миття
- Зовнішні світлодіодні лампи для освітлення камери
- Паронепроникна панель керування MASTER.Touch ONE
- Запатентовані дверцята з самозмащуваними петлями з високоміцного технополімеру легко відчиняються й фіксуються в трьох положеннях — 60°, 120° и 180°
- Контактний сенсор дверцят
- Дверний замок із високоміцного вуглецевого волокна
- Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
- Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
- Профільовані напрямні L-подібної форми з неіржавкої сталі для легкого завантаження та вивантаження дек
- Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
- Система самодіагностики проблем і несправностей
Основні | |
---|---|
Виробник | Unox |
Країна виробник | Італія |
Номінальна споживана потужність | 7.4 кВт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Сфера использования | Харчова промисловість, HoReCa, Fast-food |
Вид обладнання | Пароконвекційна піч |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Кількість вентиляторів | 2 шт. |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Кількість рівнів | 4 |
Габаритні розміри | |
Вага | 90 кг |
Загальна ширина | 967 мм |
Загальна довжина | 860 мм |
Загальна висота | 675 мм |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Ширина | 400 мм |
Довжина | 600 мм |
Відстань між рівнями | 80 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Максимальна робоча температура | 260 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
- Ціна: 163 627 ₴