Компанія Everest (Еверест) є одним із лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок. М'ясорубка Everest TC 8 настільного типу призначена для отримання фаршу з будь-якого різновиду м'яса без жил, хрящів і кісток. Машина ідеально підходить для невеликих підприємств, столових, піцерій і м'ясних магазинів.
Корпус м'ясорубки Everest TC 8 зроблений із полірованого алюмінію. Бункер, лоток для м'яса та різальний вузол виготовлені з харчової неіржавкої сталі 18/8, що виключає потрапляння домішок до продуктів. Самозаточувальні ножі від компанії Salvinox "Enterprise System" (шнек, ножі 1/2 угер, звичайний ніж), решітка D = 6 mm (3,5) забезпечують ідеальне різання. Контактувальні з продуктами та змінні деталі легко розбираються для належного очищення. Практично безшумний двигун із редуктором в олійній ванні не вимагає обслуговування й гарантує довгий термін експлуатації. Машина виготовлена відповідно до міжнародних гігієнічних стандартів із використанням спеціального алюмінієвого сплаву. Контроль на кожному етапі збирання м'ясорубки Everest TC 8 гарантує найвищу якість.
Габаритні розміри | |
---|---|
Висота | 355 мм |
Ширина | 270 мм |
Довжина | 270 мм |
Основні атрибути | |
Максимальна продуктивність | 30 кг |
Номінальна споживана потужність | 260 Вт |
Виробник | Everest |
Номінальна напруга | 220 В |
Вид обладнання | М'ясорубка полуунгер |
Сфера використання | Харчова промисловість, HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини |
Вага | 10 кг |
Країна виробник | Італія |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Гарантійний термін | 12 міс |
Внутрішні параметри | |
Діаметр решітки | 6 мм |
Матеріал ножа | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | полірований алюміній |
- Ціна: 13 274 ₴