Пароконвект RATIONAL SCC Whitefficiency 61
360 628 ₴
- В наявності
- +380 (93) 342-44-23
- +380 (44) 353-62-23
Характеристики:
- Місткість: 6 x 1/1 GN.
- Поздовжнє завантаження для GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8.
- Потужність "Сухий жар": 10 кВт.
- Потужність "Вологий жар": 10 кВт.
7 режимів автоматичного приготування:
- Страви з м'яса.
- Страви з птиці.
- Страви з риби.
- Гарніри й овочі.
- Страви з яєць і десерти.
- Выпечка.
- Регенерація Finishing®.
Ручні режими пароконвектомату:
- «Вологий жар» (пар) 30 °C-130 °C — приготування за допомогою конвекції свіжої пари, що подається не під тиском
- «Сухий жар» (гаряче повітря30 °C-300 °C-говоріння за допомогою конвекції свіжого повітря, регульованого на розсуд кухаря
- «Комбінований режим» (поєднання вологого та сухого жару) 30 °C-300 °C- приготування за допомогою конвекції суміші гарячого повітря та свіжої пари.
Додаткові функції:
- Вимірювання температури всередині продукту в 6 точках.
- HiDensityControl® — Рівномірний розподіл тепла, повітря та вологості в робочій камері.
- Подавання пари за 30-260 °C у режимі сухого жару або комбінованого режиму.
- 5 швидкостей вентилятора.
- Cool Down — швидке охолодження робочої камери.
- Режим зниження потужності для електричних моделей (1/2 енергії).
- Пам'ять даних HACCP і виведення через USB-інтерфейс.
- Пам'ять апарата на 350 програм, що містять до 12 кроків.
- Система CalcDiagnose System® CDS контролює ступінь забруднення парогенератора.
- Сервісна діагностична система (SDS) з автоматичною індикацією сервісних повідомлень.
- Система автоматичної мийки CareControl®.
- Efficient LevelControl — Ефективна обробка під час змішаного приготування.
- Метод делікатного приготування "Дельта-Т".
- Встановлення одиниці вимірювання температури, акустичного сигналу та контрастності дисплея.
- Програма видалення накипу в парогенераторі, керована за допомогою меню.
Пароконвектомат RATIONAL SelfCooking Center®whitefficiency® може легко виконати всі завдання на професійній кухні. Випікання, смаження, приготування продуктів гриль, варіння на парі, тушкування, бланшування, пошування й багато іншого, все це доступно за допомогою одного єдиного апарату.
Завдяки інноваційним впровадженням SelfCooking Center®whitefficiency® неабияк розширює спектр застосування апарата. У робочу камеру завантажується на 30% більше продуктів, апарат споживає на 20% менше ресурсів, ніж звичайні пароконвестомати. Крім свіжих виробів із тіста, можливість оброблення яких з'явилася завдяки новій потужній системі регульованої генерації пари, у новому SelfCooking Center®whitefficiency® можна прекрасно готувати також випічку.
Займаючи мінімальну площу, SelfCooking Center®whitefficiency® замінює до 50% кухонного обладнання для термооброблення продуктів, як-от конвекційні печі, плити, сковороди, котли, пароконвестомати, фритюрниці, грилі. Скорочення займаної площі становить до 28%. Так що для апарата SelfCooking Center®whitefficiency® компанії RATIONAL знайдеться місце на будь-якій кухні.
Запатентована система HiDensityControl® самостійно розпізнає специфічні для кожного продукту вимоги, вигляд і розмір продукту, а також обсяг завантаження, забезпечуючи рівномірність приготування, навіть за повного завантаження. Процес приготування оптимізується щосекунди. 3600 раз в час система SelfCooking Center®whitefficiency® точно контролює і регулює процес приготування.
Система Efficient Level Control дає змогу одночасно готувати різні продукти. Водночас не відбувається змішування смаку та запаху, зберігаються в продукті всі вітаміни, мінеральні та поживні речовини. Унаслідок цього швидкість виробництва страв підвищується на 30%. Крім того, кожен рівень завантаження контролюється окремо. Відповідно до кількості продукту та залежно від того, як часто та на який час відчиняються дверцята, Efficient Level Control® коригує тривалість оброблення на кожному рівні.
Генільна простота вирізняє також систему керування SelfCooking Center®whitefficiency®. Вона постійно запам'ятовує звички користувача й автоматично адаптується до його поведінки під час експлуатації апарата. Функція MyDisplay дає змогу індивідуально використовувати користувацький інтерфейс. Непотрібні функції просто прибираються з дисплея. Для застосування індивідуальних процесів приготування передбачений практично необмежений обсяг пам'яті. Всі процеси приготування зображаються на дисплеї в компактній формі. У власній бібліотеці можна до кожного процесу приготування прив'язати зображення, аксесуари, примітки та спеціальні атрибути. Можна створювати групи програм (наприклад, сніданок, банкет тощо).
Отже, навіть підсобний персонал зможе безпечно працювати з SelfCooking Center®whitefficiency® без підготовки й без витратного навчання. Небезпека помилок під час експлуатації унеможливлюється.
Бездоганне очищення пароконвестоту після роботи виконується повністю автоматично та в нічну пору. Інноваційна система CARECONTROL сама оцінює рівень забруднення, аналізує поточне обслуговування, самостійно та вчасно розраховує параметри очищення, у такий спосіб знижуються витрати на очисні засоби, води й електрики.
Параметри та опис режимів роботи | |
---|---|
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Кількість режимів роботи | 7 |
Габаритні розміри | |
Загальна ширина | 847 мм |
Загальна довжина | 771 мм |
Загальна висота | 782 мм |
Основні | |
Номінальна споживана потужність | 11 кВт |
Номінальна напруга | 380 В |
Країна виробник | Німеччина |
Гарантійний термін | 12 міс |
Джерело живлення | Електрика |
Тип управління | Електронне |
Виробник | Rational |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Тип пароутворення | Бойлерний |
Сфера использования | Харчова промисловість, HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Ширина | 847 мм |
Глибина | 782 мм |
Довжина | 771 мм |
- Ціна: 360 628 ₴