Продавець Интернет-магазин "AS HoReCa" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
100 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

Интернет-магазин "AS HoReCa"
+380 (68) 700-75-09
+380 (93) 342-44-23
+380 (44) 353-62-23
Кошик

Пароконвект Rational SCC101 E

469 575 ₴

  • В наявності
Пароконвект Rational SCC101 E
Пароконвект Rational SCC101 EВ наявності
469 575 ₴
+380 (68) 700-75-09
VIBER
  • +380 (93) 342-44-23
  • +380 (44) 353-62-23
+380 (68) 700-75-09
VIBER
  • +380 (93) 342-44-23
  • +380 (44) 353-62-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Характеристики:

  • Місткість: 10 x 1/1 GN.

  • Поздовжнє завантаження для GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8.

  • Потужність "Сухий жар": 18 кВт.

  • Потужність "Вологий жар": 18 кВт.

Ручні режими пароконвектомату:

  • «Вологий жар» (пар) 30 — 130 °C — приготування за допомогою конвекції свіжої пари, що подається не під тиском.

  • «Сухий жар» (гаряче повітря 30-300 °C-говотування за допомогою конвекції свіжого повітря, регульованого на розсуд кухаря.

  • «Комбінований режим» (поєднання вологого та сухого жару) 30-3 300 °C-го приготування за допомогою конвекції суміші гарячого повітря та свіжої пари

Додаткові функції:

  • Вимірювання температури всередині продукту в 6 точках.

  • HiDensityControl® — Рівномірний розподіл тепла, повітря та вологості в робочій камері.

  • Подавання пари за 30-260 °C у режимі сухого жару або комбінованого режиму.

  • 5 швидкостей вентилятора.

  • Cool Down — швидке охолодження робочої камери.

  • Режим зниження потужності для електричних моделей (1/2 енергії).

  • Пам'ять даних HACCP і виведення через USB-інтерфейс.

  • Пам'ять апарата на 350 програм, що містять до 12 кроків.

  • Система CalcDiagnose System® CDS контролює ступінь забруднення парогенератора.

  • Сервісна діагностична система (SDS) з автоматичною індикацією сервісних повідомлень.

  • Система автоматичної мийки CareControl®.

  • Efficient Level Control — Ефективна обробка під час змішаного приготування.

  • Метод делікатного приготування "Дельта-Т".

  • Встановлення одиниці вимірювання температури, акустичного сигналу та контрастності дисплея.

  • Програма видалення накипу в парогенераторі, керована за допомогою меню.

Пароконвектомат RATIONAL SelfCooking Center®whitefficiency® може легко виконати всі завдання на професійній кухні. Випікання, смаження, приготування продуктів гриль, варіння на парі, тушкування, бланшування, пошування й багато іншого, все це доступно за допомогою одного єдиного апарату.

Завдяки інноваційним впровадженням SelfCooking Center®whitefficiency®неабияк розширює спектр застосування апарата. У робочу камеру завантажується на 30% більше продуктів, апарат споживає на 20% менше ресурсів, ніж звичайні пароконвестомати. Крім свіжих виробів із тіста, можливість оброблення яких з'явилася завдяки новій потужній системі регульованої генерації пари, у новому SelfCooking Center®whitefficiency®можна прекрасно готувати також випічку.

Займаючи мінімальну площу, SelfCooking Center®whitefficiency® замінює до 50% кухонного обладнання для термооброблення продуктів, як-от конвекційні печі, плити, сковороди, котли, пароконвестомати, фритюрниці, грилі. Скорочення займаної площі становить до 28%. Так що для апарата SelfCooking Center®whitefficiency® компанії RATIONAL знайдеться місце на будь-якій кухні.

Запатентована система HiDensityControl® самостійно розпізнає специфічні для кожного продукту вимоги, вигляд і розмір продукту, а також обсяг завантаження, забезпечуючи рівномірність приготування, навіть за повного завантаження. Процес приготування оптимізується щосекунди. 3600 раз в час система SelfCooking Center®whitefficiency® точно контролює і регулює процес приготування.

Система Efficient Level Control дає змогу одночасно готувати різні продукти. Водночас не відбувається змішування смаку та запаху, зберігаються в продукті всі вітаміни, мінеральні та поживні речовини. Унаслідок цього швидкість виробництва страв підвищується на 30%. Крім того, кожен рівень завантаження контролюється окремо. Відповідно до кількості продукту та залежно від того, як часто та на який час відчиняються дверцята, Efficient Level Control® коригує тривалість оброблення на кожному рівні.

Характеристики
Параметри та опис режимів роботи
Мінімальна робоча температура30 град.
Максимальна робоча температура300 град.
Габаритні розміри
Загальна ширина847 мм
Загальна довжина771 мм
Загальна висота1042 мм
Основні
Номінальна споживана потужність18.6 кВт
Номінальна напруга380 В
Країна виробникНімеччина
Джерело живленняЕлектрика
Гарантійний термін12 міс
Тип управлінняЕлектронне
ВиробникRational
Вид обладнанняПароконвектомат
Тип пароутворенняБойлерний
Сфера использованияХарчова промисловість, HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Інформація для замовлення
  • Ціна: 469 575 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner