Льдогенератор Apach ACB5025 А
52 365 ₴
- В наявності
- +380 (93) 342-44-23
- +380 (44) 353-62-23
Характеристики:
- Продуктивність за цикл: 40 шт.
- Маса кубика: 18 г.
- Регульовані ніжки: 0...20 мм.
Льодогенератори Apach використовуються для приготування льоду в барах і ресторанах. Вони розраховані на тривалий період експлуатації, тому, купивши льодогенератор Apach, ви можете бути впевнені в його високій функціональності.
Льодогенератори кубикового льоду Apach з вбудованим бункером можна встановлювати в барні стійки завдяки системі фронтальної циркуляції повітря. Кубики класичної конічної форми наперстка вагою 18 г мають температуру від -1 °C до 0 °C.Такий кубик ефективно охолоджує напій завдяки великій площі поверхні та повільно тане через свою особливу форму.
Корпус льодогенератора виготовлений з високоякісної неіржавкої сталі, електронне керування із самодіагностикою. Усі льодогенератори Apach відповідає світовим стандартам безпеки та якості.
У базовій комплектації всі льодогенератори APACH мають повітряне охолодження.
LED використовується в багатьох закладах на кухні, для викладання продуктів у салат-барах, у барі як компонент для коктейлів, з декоративною й багато іншою метою.
Для використання в барах і ресторанах лід випускається різної форми: кубики дайс, півобвід, гурме, конус, пальчик, а також лускатий і гранульований.
Використання різних видів льоду:
- Чарівний лід використовується під час викладання рибних і м'ясних напівфабрикатів.
- Гранульований лід застосовуються під час оформлення салат-барів і шведських столів.
- Кубиковий лід використовується для приготування коктейлів. Вибір кубикового льоду здійснюється з огляду на переваги за дизайном, а також з урахуванням вимог до ефективності охолодження. Наприклад, для охолодження лонг-дринків (коктейлів із великим об'ємом) ідеально використовувати пальчиковий лід, який має максимальну поверхню теплообміну.
Потреба того чи іншого закладу в льоді бажано визначити з огляду на фактичні витрати з урахуванням усіх напрямів використання льоду: охолодження готових напоїв у келихах і пляшках, вміст салат-бару, охолодження страв тощо.
Дуже приблизний розрахунок потреби в льоді можна зробити з емпіричних даних — для середнього ресторану необхідно 350-400 г льоду на одну порцію.
Потреба бару розраховується з урахуванням того, що на кожну склянку напою необхідна половина об'єму склянки льоду. Охолодження салат-бару обійдеться в 52 кг льоду на 100 літрів охолоджуваного об'єму.
Габаритні розміри | |
---|---|
Висота | 795 мм |
Ширина | 585 мм |
Довжина | 500 мм |
Основні | |
Максимальна продуктивність | 50 кг |
Номінальна споживана потужність | 800 Вт |
Виробник | Apach |
Країна виробник | Італія |
Тип охолодження | Вентильований |
Можливість підключення до водопроводу | Так |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Вид льоду | Кубикові |
Номінальна напруга | 220 В |
Гарантійний термін | 12 міс |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Місткість резервуару для льоду | 25 |
- Ціна: 52 365 ₴