Вугільна піч Josper HJX50 L
603 064 ₴
- Під замовлення
- +380 (93) 342-44-23
- +380 (44) 353-62-23
Єдине на ринку рішення, що дає змогу одночасно використовувати переваги мангала та печі на деревному паливі. Вугільна піч Josper HJX50 L на столі-підставці з двостулковими дверцятами ідеально підходить для ресторанів до 150 посадкових місць.
Характеристики:
- Висота витяжного патрубка: 470 мм, діаметр: 150 мм.
- Кількість вугілля потрібна для 8-годинної роботи печі: 20 кг.
- Піч виготовлена методом високоточного чавунного лиття зі стінками завтовшки 5 мм
- Стіл-підставка з двостулковими дверцятами.
- У комплекті: чавунна решітка 760х750 мм, щипці, корчерга, ящик для золи, щітка.
- Пламегасник: опція.
Найважливішою перевагою печі є висока температура, що підтримується на стабільному рівні всередині робочого об'єму і, як наслідок, чудова продуктивність. Приготовлені на вугільній печі м'ясо, риба, овочі мають незвичайний смак, рум'яну скоринку та характерний запах барбекю.
Переваги:
- Висока температура, що підтримується на стабільному рівні всередині робочого об'єму і, як наслідок цього, чудова продуктивність.
- Грилі Josper дають змогу істотно скоротити витрати деревного вугілля. Економія, порівнюючи з традиційними барбекями та мангалами, досягає 25 відсотків — зазвичай, обладнання окупається вже впродовж першого року експлуатації.
- Завдяки високій міцності та зносостійкості чавуну, чавунні решітки, стінки камери не схильні до деформації під впливом високих температур — і як наслідок гарантована експлуатація впродовж тривалого часу.
- Завдяки високим температурам, час приготування страв у печах Josper дуже мало: курячі ноги — 3 хв (7 кг, 2 решітки); великі шматки яловичини — 6 хв (7 кг, 2 решітки); картопля цілком — 10 хв.
Піч іспанської компанії Josper — єдине на ринку рішення, що дає змогу одночасно використовувати переваги мангала та печі на деревному паливі (аналог "русської" або будь-якої іншої закритої печі). Як паливо в печах використовується чисте деревне вугілля або чисте вугілля рослинного походження.
Обладнання преміумкласу Josper призначене як для ресторану з літнім майданчиком, так і для закритих приміщень. У залі ресторану піч створює неповторний елемент декору. Конструкція печей гарантує їхню безпечну експлуатацію в закритому приміщенні впродовж тривалого часу. Приготування їжі на печах Josper безпечне та просте. Поєднання живого вогню та феєричного шоу приготування вишуканих страв, характерний запах барбекю викликає захоплення в гурманів.
Пічі виготовлені методом високоточного чавунного лиття (товщина стінок 5 см). Чавунна камера, маючи низьку теплопровідність, довго тримає тепло всередині камери та рівномірно розподіляє його на всьому об'ємі. Масивний чавунний колосник із регульованим за висотою положення дає змогу регулювати тепловий потік, що потрапляє на продукти. Спеціальна механічна система переміщення колосника дає змогу проводити регулювання без зайвих зусиль.
Приготування їжі здійснюється на решітках. Литі напрямні дають змогу регулювати положення продукту, що готується, щодо вугілля.
Змінна решітка спеціальної форми мінімізує потрапляння жирів на вугілля, похиле положення дає змогу жиру стікати в спеціальний накопичувач, який легко очищається в міру заповнення.
Решітка підіймається для простого очищення гриля та розпалювання вугілля, спеціальні гаки дають змогу змінювати решітки, не чекаючи остигання.
Габаритні і приєднувальні розміри | |
---|---|
Висота | 1320 мм |
Ширина | 930 мм |
Глибина | 860 мм |
Основні | |
Виробник | Josper |
Вид пального | Тверде |
Країна виробник | Іспанія |
Гарантійний термін | 12 міс |
Додаткові характеристики печей на твердому паливі | |
Кількість завантажень палива в добу | 3 раз/добу |
Види твердого палива | Кам'яне вугілля |
- Ціна: 603 064 ₴