Робота на цьому типі грилів дає змогу неабияк скоротити витрату оливи на кухні. Завдяки тому, що під час приготування продукт не контактує з нагрівальними елементами, вдається максимально зберегти первинний смак страви та домогтися збереження її корисних властивостей. Є й ще один безперечний плюс — позаяк продукт не засмажується в олії, а запікається на решітці у власному соку, то це неабияк знижує викид продуктів горіння, можна не використовувати витяжку, а користуватися грилем у зручному для вас місці. Висока якість, надійність, малі габарити за високої продуктивності, зручність у роботі, простота в обслуговуванні та довговічність обладнання забезпечать рентабельну роботу будь-якого підприємства громадського харчування.
Характеристики
Габаритні розміри | |
---|---|
Висота | 530 мм |
Ширина | 520 мм |
Довжина | 600 мм |
Вага | 22 кг |
Основні | |
Вид гриль обладнання | Гриль-саламандра |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Країна виробник | Італія |
Виробник | FROSTY |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Номінальна напруга | 220 В |
Гарантійний термін | 12 міс |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна потужність | 4 кВт |
Інформація для замовлення
- Ціна: 22 295 ₴