У верхній і нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійний рівномірний розподіл тепла. Випікання продукції відбувається на деках, які завантажуються в кожну секцію під печі. Під — це металева або керамічна плита, безпосередньо на якій виробляється випічка.
Пода піч складається з незалежних ізольованих камер випікання. Ця конструкція дає змогу регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.
забезпечують її економічність, надійність і довговічність експлуатації:
- під печі виготовлений із металевого матеріалу, що дає змогу акумулювати велику кількість тепла;
- робоча камера печі виготовлена з жароміцної легованої сталі;
- можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду та технічного обслуговування;
— підєві печі мають мінімальні теплові втрати завдяки використанню сучасних теплоізоляційних матеріалів.
— підві печі має суцільнозварну конструкцію.
- дві камери 865х655х225мм
- металевий під, підсвітка, 4 термостати
- місткість: 4-е деко
Параметри та опис режимів роботи | |
---|---|
Мінімальна робоча температура | 35 град. |
Максимальна робоча температура | 400 град. |
Габаритні розміри | |
Загальна ширина | 770 мм |
Загальна висота | 1240 мм |
Загальна довжина | 1255 мм |
Основні | |
Номінальна споживана потужність | 13.2 кВт |
Виробник | FROSTY |
Номінальна напруга | 380 В |
Країна виробник | Італія |
Гарантійний термін | 12 міс |
Джерело живлення | Електрика |
Сфера использования | Харчова промисловість, HoReCa, Fast-food |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Ширина | 400 мм |
Довжина | 600 мм |
Користувацькі характеристики | |
Вид обладнання | подова піч |
- Ціна: 37 241 ₴