Пароконвект Unox XEVC2011E1R (лінія ONE)
469 075 ₴
- В наявності
- +380 (93) 342-44-23
- +380 (44) 353-62-23
Піч пароконвекційна, електрична, 20 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, візок у комплекті, температурний режим +30...+260 градусів, одноточковий термощуп, автоматична система мийки, світлодіодна підсвітка камери, цифрова сенсорна панель керування, 8 швидкостей вентилятора (4 з реверсом + 4 напівстатичних), напруга 400 В — 3 фази
Унікальність серії ChefTop Mind.Maps в особливих технологіях — MIND.Maps, ADAPTIVE.Cooking. Інноваційна технологія MIND.Maps — це візуальна мова спілкування з піччю, яка дає змогу запрограмувати найскладніші процеси готування у формі малюнка на екрані декількома простими жестами. З Mind.Maps більше не потрібно створювати програму, зберігаючи один за іншим кроки готування. Можна легко намалювати свій процес готування. За допомогою олівця ви можете малювати ваші процеси готування та зберігати їх у програмі MIND.Maps: ці рецепти стануть спадщиною вашого досвіду та допомогою для вашого персоналу.
Піч ChefTop Mind.Maps мають електронну сенсорну панель керування, яка дає змогу визначити процеси приготування на рівні VIP класу. Кожна іконка в сенсорному керуванні має текстову «підказку», що дає змогу навіть недосвідченому користувачеві почуватися впевнено на кухні. Під час створення програми приготування не обов'язково зберігати послідовність кроків готування, оскільки малюнок схеми зберігається мимовільно. Технологія інтерфейсу візуальної мови, швидше, схожа на використання сучасного смартфона, що робить керування панеллю пекарної шафи простим і зрозумілим для простого покупця. Сучасний дизайн печей підходить під будь-який інтер'єр приміщення.
Сенсорна панель керування випускається у двох варіантах — Touch ONE — керування всіма процесами печі за допомогою LCD дисплея і Touch PLUS — інтелектуальна технологія, що передбачає результати процесу готування, що контролює всі параметри приготування, яке може запропонувати Вам оптимальні способи для досягнення бажаного результату. Touch Plus — це найповніший дисплей візуальної мови, який був коли-небудь створений для печей.
З панеллю керування Touch ONE випускають тільки електричні печі, з Touch PLUS — електричні та газові.
Піч пароконвекційні серії ChefTop Mind.Maps представлені у двох версіях, газовій та електричній, здатні виконувати понад 2/3 операцій на кухні, пов'язаних із приготуванням всіляких страв і десертів. Кожен пароконвект дає змогу оператору смажити м'ясо, зокрема з ефектом гриля, готувати на парі, випікати хліб і різноманітні солодощі, здійснювати повільне приготування, а також готувати продукти у вакуумному пакованні. Крім того, оператор може запрограмувати обладнання в такий спосіб, що після завершення роботи пароконвектом автоматично вимкне електроживлення без допомоги обслуговчого персоналу, наприклад, вночі.
Основне відмінність пароконвекційних печей серії ChefTop Mind.Maps и BakerTop Mind.Maps — це функціонал, пов'язаний із їхнім призначенням. Піч пароконвекційні серії ChefTop Mind.Maps (йдуть із маркуванням XEVC) призначені для приготування повного асортименту кухонних страв, чи то м'ясо, риба, гарніри, випічка. Тому вони стануть прекрасними помічниками на кухні будь-якого кафе чи ресторану. Ще одна відмінність пароконвептоматів цієї серії — це використання гастроємкостей у робочій камері для приготування страв. У печах серії ChefTop Mind.Maps залежно від моделі можуть бути від 3 до 20 рівнів гастроємкостей. Моделі цієї серії мають широкі функціональні можливості. Чудова якість приготованих страв і десертів досягається завдяки цілому ряду унікальних додаткових технологій, інтегрованих у конструкцію печей.
Додаткові технології:
Технологія DRY.Maxi дає змогу швидко відвести вологу з камери, створюючи ідеальні умови для продуктів, яким для приготування потрібне абсолютно сухе середовище. Приготовані в печі продукти — м'які, хрусткі й ароматні, підсмажене м'ясо на грилі не втрачає своєї ваги й аромату, овочі зберігають чудову консистенцію. Завдяки можливості точного налаштування програми та силової подавання сухого повітря в піч підвищується швидкість і ефективність видалення надмірної вологості. Використання цієї системи неабияк знижує час готування продуктів і покращує їхні смакові якості. Технологія DRY.Maxi уможливлює одночасне приготування в одній робочій камері декількох різних страв без змішування смаку та запаху.
Технологія AIR.Maxi є вдосконаленою версією AIR.Plus. Вбудована програма напівавтоматичної роботи реверсивних вентиляторів у поєднанні з трьома швидкостями обертання надає безпрецедентний рівень контролю над ступенем нагрівання продуктів усередині печі. Завдяки системі AIR.Maxi печі здатні приготувати як ніжні страви, що вимагають делікатного теплового оброблення, так і страви, для приготування яких потрібне інтенсивне подавання тепла. Технологія AIR.Maxi розподіляє повітря по камері абсолютно рівномірно. Незалежно від ступеня завантаження Ви отримаєте максимум якості та рівномірності, від нижнього до верхнього дека. Технологія AIR.Maxi знижує час приготування до 40%, порівнюючи з попередніми печами.
Технологія STEAM.Maxi — це революційна система контролю введення води в камеру, яка генерує холодну пару вже за 48 °C, що дає змогу досягти оптимального рівня вологості з перших секунд роботи печі. Крім того, UNOX розробила вентилятори зі складною геометрією лопатей, які сприяють найшвидшому розподілу пари по всій камері готування. З технологією STEAM.Maxi паропродуктивність утричі вища, порівнюючи з традиційними інжекторними пароконвестоматами за умови використання однакової кількості води. Результат ідентичний, якщо навіть не краще, ніж у разі використання бойлерних пароконвептоматів. З технологією STEAM.Maxi ви відчуєте переваги готування продуктів на парі.
Технологія SPIDO.Gas — це запатентована система контролю інтенсивності подавання газу. Вона допомагає досягти рівномірного розподілу тепла на всьому об'ємі робочої камери в газових печах, знижуючи у такий спосіб витрати енергії. Крім того, у нагрівальних елементах, створених за цією технологією, немає рухомих механічних частин, що неабияк підвищує надійність і термін експлуатації обладнання.
Технологія Protek.SAFE — унікальна система безпеки, яка забезпечує мінімальне розсіювання тепла та низьку температуру зовнішніх поверхонь. Завдяки технології Protek.SAFE зовнішнє скло дверцят не нагрівається вище 60, що оберігає персонал від травм. Висока теплоізоляція знижує втрати тепла під час роботи та збільшує енергоефективність.
Технологія Rotor.KLEAN — це запатентована система автоматичного очищення печей. Від оператора потрібно тільки правильно вибрати програму, залежно від ступеня забруднення. Після чого пристрій автоматично виготовить чищення з мінімальними витратами води та мийного засобу. Застосування технології Rotor.KLEAN гарантує ідеальну чистоту в робочій камері після кожного циклу приготування їжі. Крім того, ця система неабияк знижує витрати на обслуговування обладнання.
Технологія MAXI.Link дає змогу встановлювати обладнання Unox відповідних типорозмірів у колони. Це не тільки зменшує місце, яке займане обладнанням, але й знижує енерговитрати — використання замість однієї великої печі кількох печей меншого розміру з тією ж кількістю дек зменшує витрату енергії та час готування.
Додаткові технології, які доступні тільки в печах із панеллю керування Touch Plus:
З технологією ADAPTIVE.Cooking піч «запам'ятовує» результат, який їй був заданий кухарем спочатку, а потім вона адаптує задані початкові параметри до змінених умов готування — наприклад, до збільшення кількості завантажуваного продукту або до непередбачуваного відкриття дверцят — і пропонує альтернативний процес для досягнення того ж результату. Ця технологія може бути постійно увімкнена, може бути вимкнена або кухар сам вирішує, вмикати її чи ні. Всі дії можуть бути збережені та відтворені стільки разів, скільки це потрібно. Технологія ADAPTIVE.Cooking координує дії трьох технологій: DRY.Maxi, STEAM.Maxi, AIR.Maxi.
Технологія ChefUnox пропонує широкий спектр найчастіше використовуваних автоматичних програм. Ці програми розділені за типами приготування (смаження, приготування на парі, тушкування, регенерація та ін.) і всередині кожного типу пропонується кілька типів продуктів. Візуалізація на дисплеї дає гарне розуміння кінцевого результату. Отже, навіть якщо ви не знайомі з печінкою, ви можете відразу почати готувати. Якщо ж ви знайомі з печкою, але хочете покластися на досвід Unox, досить буде просто доторкнутися до однієї кнопки. Програми оновлюються автоматично, і вони інтуїтивно адаптуються до ваших запитів.
Технологія MULTI.Time дає змогу готувати одночасно до 10 різних продуктів. Для кожного з них можна задати окремий таймер, і на дисплеї буде відбиватися статус процесу готування кожного продукту, а після закінчення часу роздавлюватися звукові сигнали.
Технологія MISE.EN.PLACE підкаже Вам точний час, коли Ви маєте завантажити конкретний продукт у піч, щоб продукти, що потребують різної тривалості приготування, були готові одночасно.
Габаритні розміри | |
---|---|
Вага | 185 кг |
Загальна висота | 1866 мм |
Загальна ширина | 1043 мм |
Загальна довжина | 882 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Максимальна робоча температура | 260 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
Основні | |
Виробник | Unox |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Італія |
Кількість рівнів | 20 |
Номінальна споживана потужність | 29.3 кВт |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Сфера использования | Харчова промисловість, HoReCa, Fast-food |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 67 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 1010 |
- Ціна: 469 075 ₴