Піч пароконвекційна Unox XEFT10EUELRV
204 478 ₴
- В наявності
- +380 (93) 342-44-23
- +380 (44) 353-62-23
Електрична, місткість 10 дек 600х400 мм,
сенсорна панель керування,
температура +30...+260 град.,
корпус — неіржавка сталь
Піч пароконвекційні зі зволоженням серії BakerLux розроблені спеціально для спрощення й оптимізації основних процесів випікання хлібобулочних і кондитерських виробів. Під час створення цієї лінійки були враховані побажання найкращих шеф-кухарів, тому представлене обладнання має найнеобхідніший набір функцій, унеможливлюючи непотрібні та складні процеси випікання надмірностей. Піч серії BakerLux випускаються у двох варіантах — з електромеханічним і електронним керуванням. Моделі з електромеханічним керуванням мають ергономічний дизайн і надають оператору ідеальне поєднання простоти використання та функціональних можливостей. Моделі з електронним керуванням обладнані зовнішньою панеллю з десятком комірок пам'яті для запам'ятовування програм готування, що робить їх чудовим вибором для випікання хліба в кондитерських або супермаркетах.
Піч серії BakerLux — це печі з автоматичним або ручним зволоженням, відстанню між рівнями 80 мм, з можливістю вибору режиму — конвекційний із температурним діапазоном від 30 до 260 °C або пароконвекційний із температурним діапазоном від 90 до 260 °C. Внутрішнє освітлення камери на 16 рівнів 600х400 — світлодіодна лампа, на 6 і 10 рівнів 600х400 — галогенна лампа з тривалим терміном експлуатації.
Кожна піч серії BakerLux виготовляється з екологічно чистих матеріалів, має високу надійність і тривалий термін експлуатації. У процесі роботи обладнання використовує цілу низку інноваційних технологій, що дають змогу завжди досягати ідеального результату випічки.
Додаткові технології:
Технологія AIR.Plus розроблена для контролю потоків повітря всередині робочої камери. Їх грамотне регулювання дає змогу бути повністю впевненим у тому, що кожна страва буде рівномірно пропечена або просмажена, незалежно від завантаження обладнання та положення окремих страв на деках. Система AIR.Plus реалізована за допомогою роботи одного або декількох реверсивних вентиляторів із високою швидкістю обертання.
Технологія DRY.Plus - відведення вологи з робочої камери через вихлопну трубу в умовах атмосферного тиску. Ця інноваційна технологія підвищує смакові якості приготованої страви та допомагає її аромату залишатися яскравим і насиченим. Система швидко видаляє надлишки вологи з робочої камери печі, у такий спосіб зберігаючи смакові якості та запобігаючи втраті ваги готової страви. Під час випікання хлібобулочних виробів ця технологія використовується для створення апетитних продуктів із хрусткою скоринкою.
Технологія STEAM.Plus призначена для підтримки оптимального рівня вологості всередині печі для приготування різних страв, що мають ідеальні смакові якості. Правильний рівень вологості всередині камери готування — це запорука збереження природної структури та корисних властивостей продуктів. Оптимальна вологість дає змогу зробити процес теплопередавання найповнішим і найшвидшим, неабияк скорочуючи час приготування будь-якої страви. Технологія STEAM.Plus — це система інжекторного подавання води через трубку на лопаті високошвидкісних вентиляторів. Потрапляючи на лопаті, вода перетворюється на водяну пару, яка потоками повітря рівномірно розподіляється на всьому об'ємі робочої камери печі.
Технологія Protek.SAFE забезпечує необхідний рівень безпеки під час роботи на кухні та сприяє зниженню негативного впливу обладнання на довкілля. Використання екологічно чистих матеріалів робить техніку максимально нешкідливою для природи. Особлива конструкція робочої камери та дверей дає змогу знизити передавання тепла зовнішньому середовищу до мінімуму. Температура зовнішньої поверхні печі ніколи не перевищить 60 °C, навіть якщо водночас піч максимально завантажена та готує за температури 260 °C. Завдяки технології Protek.SAFE печі є абсолютно безпечною та надають мінімальний вплив на довкілля.
Основні | |
---|---|
Виробник | Unox |
Країна виробник | Італія |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Сфера использования | Харчова промисловість, HoReCa, Fast-food |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Тип управління | Електронне |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 15.5 кВт |
Кількість вентиляторів | 2 шт. |
Кількість рівнів | 10 |
Гарантійний термін | 12 міс |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Габаритні розміри | |
Загальна довжина | 800 мм |
Загальна ширина | 811 мм |
Загальна висота | 952 мм |
Вага | 96 кг |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 75 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Максимальна робоча температура | 260 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
- Ціна: 204 478 ₴